somina tua sequere tu sola finem decernis omne fieri potest

torsdag 19 maj 2011

ALLT som jag hoppats på bara rann ur händerna..

Alla önskningar och fina förhoppningar om att få starta ett helt nytt spännande liv i karlstad, som sambo med världens bästa Patrik, och som campusstudent rann precis ur händerna på mig. Fick ett tråkigt besked på mailen att det inte fanns plats i Karlstad, det gör ont i hjärtat. Ont i hela kroppen för det man kämpat så mycket för. Något som skulle bli helt optimalt försvann. Jag var inte ens förberedd på den här känslan, eller det här beskedet och det är så typiskt mig, kanske för att jag är optimist, som är bra i de flesta fall, men inte nu. Nu känner jag att botten är nådd, nergrävd och jag bara känner hur det kommer att bli i resten av studietiden när jag ska göra 35 veckors praktik i Dalarna och vara utan Patrik, få den där ostrukturerade vardagen igen och känslan att vara ensam och själv igen. den tar knäcken..längtan tar knäcken.
Min stora önskan va att få börja här, hade planerat allt i minsta detalj, flytta hit i höst, hade till och med kollat upp busskort för stadstrafiken och vilken buss som bäst passade att ta till campus.
fyfan det känns så jävla bittert

ny dag&nya tag

Är på bättre humör idag. gårdagens onsdag va piss. Meeeen vi kan inte ha bra dagar jämt, som tur är så infaller sådana dagar inte så ofta i mitt liv. arg och irriterad för ingenting, något som ligger i kvinnans natur, att va vrång o ilsken en gång i månaden, men jag brukar inte märka av det, men igår då braka helvetet lös, såg ut som sju svåra år när jag titta i spegeln, risit hår, va ilsken för att håret va som en vild levande(död) växt som bara hängde och slängde, irriterad för att båda nytagna eller ja nya och nya 5 veckors gamla hål i öronen gick åt skogen. inflammation, check! arg på mig själv för att jag inte hade motivation till att ta en springtur som jag igentligen borde om jag ska komma i min balklänning sen i höst som förmodligen blir den sista gången jag kan använda den, sur för att jag hade huvudvärk för att jag snoozade 2 timmar, vakna.somna om. vakna. somna om. vakna ja i 2 timmar..va ensam hela dagen och längtade efter Patrik, dåligt samvete för att jag inte lagt ner all tid jag borde på grupparbetet, är väl skoltrött skulle man kunna säga och längtar efter "sommarlov" som inte existerar längre eftersom jag ska jobba hela sommaren nätter och kvällar dessutom. ganska skönt på sätt och vis att inte behöva gå upp tidigt på morgonen, kände hur som helst ånger över att inte kunna vara med och njuta av fina sommarkvällar för att jag slutar klockan 22 eller börjar 21.45 men tröstade mig själv med att kvällen är inte slut klockan tio. och att man är ledig mycket när man jobbar nätter plus att man får lite mer cash, räknade ut en timlön på nästan 170 kronor i timmen med alla tillägg, det är jag glad för, för att va en sketen undersköterksa, kan nog trilla på några fler kronor eftersom jag är sjuksköterskestudent med, ännu mer gilla.
Det jag mer va irri över va att läkemedelstentan närmar sig med stromsteg för fjärde gången, och har bara räknat några tal hitills för att jag kan det där, men att det går käpprätt när jag väl sitter och skriver. Denna gång skriver jag tentan i Hällefors och hoppas på att det bringar tur. man sitter helt själv och kan prata med sig själv, ungefär " vad fan är det här för jävla tal?" man behöver inga ros hörselplugg och man behöver inte bli ströd av att någon har rethosta eller andas högt, nån som ska springa på toa var tionde minut. så nu ja, jag hoppas att det går vägen för då ska jag köpa dyr champagne och fira, fira att jag är bäst!
sen den där eviga väntan på besked börjar göra mig matt eftersom jag tänkt på det där i tre månader nu. går det eller går det inte? börjar bli nöjd på den tanken och känslan nu, så nu vill jag ha ett svar. kunde inte ens hålla mig igår så bad mammi att kolla min post hemma på svängsta, men inget brev med en glad sol på från Karlstad. Fan.
Kände mig som en skitsyster när, Elin frågade om vi ville komma dit, jag va ett bi och Patrik va trött. hon va ensam och hade tråkigt, och vi hade varandra men va trötta vafan.
Det här va bara en bråkdel av allt om jag va arg på igår.

Men nu är det ny dag och nya tag och det gillar Fröken! Ska sätta igång med alla måsten och bara pricka av på listan!

Ha en fin dag alla vänner och ni andra!