somina tua sequere tu sola finem decernis omne fieri potest

måndag 18 oktober 2010

Måndag

Änligen måndag äntligen och livet börjar på nytt igen.
En dag till kan man säga sen är det helg igen. i min livsvärld finns bara två veckodagar, måndag å tisdag. enkelt, sen säger det svisch wish! måndagar brukar vara lite sega, men många är väldigt bra också. gillar inte när man säger att man hatar måndagar och mer eller mindre har söndagsångest för en ny vecka ska börja, Hallå är det inte det som är hela livet eller lever ni bara på helgerna? Dålig inställning.. idag har det varit en trött måndag. läste i boken och bokstäverna kom längre och längre bort, sen tänkte jag Nej, nu jävlar blundar jag en stund och la ner huvet i boken och tvär slockna..trött?
undra sa flundra hur många som såg mig på cykelvägen genom fönstret, haha!

Har varit till tandläkaren idag också, sånt som man innerst inne inte gillar men idag gilla jag det för det var tip top, känns härligt. Tecknade en frisktandvårds försäkring med, verkligen att rekomendera. tappade mer eller mindre hakan, tvekade inte en sekund. Vilket pangerbjudande enligt mig. För 840 kr om året ( -300 tills man är 29 år, får man av staten som bidrag, schysst) Alltså är det en summa på 540:- /år förutsatt att du har den lägsta premien och fin munhälsa som jag mohaha så ingår ALLT utom operation av visdomständer + olycksfall för det har vi en annan försäkring som täcker. en tandundersökning hos tandläkare kostar över 600 och då ingår inte behandlingen om det skulle vara aktuellt.
toppen bra känner jag!

har läst en hel del litteratur de senaste dagarna som nu mera står mig rakt upp i halsen, svårt att hinna med att sammanfatta och tänka efter, det är otroligt tidskrävande. Ska upp till Ludvika imorgon och träffa gruppen och diskutera alla begrepp kommer kännas skönt med lite ordbyten och trevligt sällskap. sånt gillas.
Har också varit på Boxpass ikväll, riktigt kul, jobbigt och svettigt, och ett riktigt optimalt tillfälle att få ur all sin ilska, tänka på någon person man verkligen inte gillar och bara mosa på och dra på. FAN vad härligt! man känner sig inte direkt mjäkig, snarare tvärtom, det där är bra!
Har avnjutit en god fruktsallad också som var något besvärlig att göra efter alla skakningar i händerna sen smällarna. tungan rätt i mun men tio fingarar sitter på handen. Viktigt! :p

Tänkte faktiskt på de otäcka fruktansvärda våldtäktsmännen som härjar. när jag drog på. Sånt får mig att känna ilska och vrede i äckligt stor utsträckning.. vilka jäkla patetiska svin som förnedrar kvinnorna nå så brutalt. mycket fokuserar på männen men kvinnorna får men för livet, kanske aldrig mer våga gå själv hemma eller med något sällskap, dag som natt, våldtäkterna sker även på blanka dagen. När ska man vara säker, vart tusan är vi påväg igentligen? Har ingen som helst förståelse hur dessa män kan gå så långt, vad det är som ligger för grund för vad de utför. det övergår mitt förstånd. när jag tänker på det känns det bara helt blankt, vitt eller svart.. finns ingen förklaring som är godtagbar. idioti, psykiskt sjuka män.
Gör något, någon, eller Alla!

Nu ska jag slå igen de gröna och invänta morgondagen
Godnattskoo, puss
Loveli