somina tua sequere tu sola finem decernis omne fieri potest

måndag 10 januari 2011

..

MIN <3




Här va det dåligt engagemang från min sida. mycket som händer. och det är bra saker som händer. skriver visst nu mera när jag har något trevligt att säga. och det har jag.
Har träffat den mest omtänksamma människa som kommit till jorden, så genomsnäll och go så det finns inte ord. tar hand om, pysslar, tänker på mig, kramar om! ett allti allo! är glad och lycklig och precis det jag behöver! Någon som man får ta av, och jag får ge, precis vad allting går ut på. Ett fint utbyte av varandra och det kanske är det som är hemligheten till att det är så fantastiskt bra? Jsg tror det..
Har varit ett helt otroligt fint jullov, då vi har provat på sambolivet :) en månad har vi varit med varandra varje dag trots att vi bor på skilda håll.. och nu sitter jag här i karlstad för ytterligare en vecka och ja, jag stortrivs här, kan inte göra annat än i det här sällskapet

Är överlycklig och fick en riktigt fin början på ett nytt år, spännande, jag är nyfiken på framtiden!

Plugget går bra, har dock en omtenta, skithög också men det är smällar man får ta. jag kunde väl ha fått en omtenta på ett lätt område, knappast fick det mest komplicerade området som vi finneri vår kropp- det underbara nervsystemet! ifs inte så konstigt att jag kuggade, dock trode jag att jag satte det skapligt, men ack så fel jag hade. nu ska jag bara pricka in EN ENDA fråga på hela nervsystemet, det är kämpligt tro mig. finns en hel del att sätta ögonen i..
men nu ger jag järnet mot onsdagens internet/frontertenta på mikrobiologi och immunologi sen är det bara farmakologi kvar sen är denna kurs slut ( också) det går så fort, så tiden springer ifrån mig. Termin 2 börjar och likaså Basal omvårdnad! Skönt med lite praktiskt, det gillar jag!

Nej nu ska jag nöta lite grampositiva kocker och stavar, läsa lite om antibiotika och sen ska jag göra ett litet mikrobiologispel som jag och min goding ska spela ikväll, undra om han blir glad efter första arbetsdagen på 3 veckor ;D
Det enda vi kan bli sjuka av är nog varandras kärlek <3