somina tua sequere tu sola finem decernis omne fieri potest

torsdag 24 november 2011

hemlängtan och olustighetskänsla

har varit i Falun i några dagar och övat på medicinsk tekniska moment och det har varit roligt, intressant och lärorikt. Tur att vi har många helt underbara lärare! har varit väldigt ambitiös denna vecka och sammanfattat ordagrant alla moment in i minsta detalj, tror knappt själv att det är sant, men det är det!

sitter just för tillfället i en källare hos en familj vars karl i huset är en av de rikaste i hela Falu kommun, så jag kan säga att det inte är en soptipp jag bor i. Jisses.. jisses, vilken utsikt, vilken kåk, vilken hund, vilka prydnadssaker och kristallkronor. meeeen för mycket plåtter för min del, här äre inge modernt stilrent som jag gillar. men blev en nödlösning. och jag kan säga att det känns lite underligt att sova hos helt främmande människor. vad talar man om? väder och vind? att det borde komma snö, speciellt till söndag.. det är ett livligt samtalsämne. så kör väl på det uttjatade och tråkiga spåret. skulle sova hos min "hyresvärd" men deras pojk fick magsjuka så fick bosätta mig hos grannen. olustigt. huuua tur att jag åker hem till bästa Karlstad imorgon, längtar så jag tror jag spricker, men först vänter venprovtagning imorgon, KUUUUUUL!

Nu ska jag sammanfatta oxygenbehandling medans jag har det färskt i minnet, sen tänker jag ta o mysa ner mig i sängen till "drömmen om ett barn" på tv 3 play. Måste vara ett av världens mest älskvärda program som gjort genom tiderna. fullkomligt älskar't!

PUSS L