somina tua sequere tu sola finem decernis omne fieri potest

tisdag 21 december 2010

Juletider&kärlekstider

måste tyvärr dämpa stämningen som ni alla andra säkerligen känner, har inte en tillsymmelse till julkänsla. har inte riktigt hunnit njutit av alla advent som varit, lucia, o allt det där.
har varit mycket i skolan men nu har jag äntligen lite ledigt! brukar va ganska huslig runt jul, baka, pyssla, pynta, göra en hel del olika varianter av julgodis men har inte gjort något iår. hann slänga upp ett par julgardiner, köpa vita julstjärnor och köpa fyra vita klotljus som adventsljus. inget godis än! men tänkte nästan göra saffranspäron som jag skulle bjuda min gubbe på. och lite grädde och glass, det än muuuums : )

sista tentan innan jul gjordes igår och det var skönt, trots att man inte vet hur det gick på den förra eller den vi skrev igår. vet inte om man skriver på det sättet dom vill, det djupet eller visar på förståelse. Det är besvärligt men man kan trösta sig med att alla 76 i klassen känner lika. ingen vet, allt är ovisst. Meeeen inget att fundera på. gjort är gjort och det är bara på att hoppas att alla timmars pluggning ger ett gott resultat. för det här är med en hel tid. dubbel heltid skulle jag säga.
Patrik jobbar så jag började lite smått o läsa om immunologin idag, tänkte jag skulle börja o nosa lite så man inte får så mycket sen i januari när man börjar men det gick emot mig idag. slog på alla vi barn i bullerbyn och la mig bekvämt i hans soffa, vilket jag inte skulle ha gjort. ligger som en gudinna i den! och japp där låg jag.
tråkigt o behöva läsa när han är ledig. så tänkte vara smart o läsa idag och imorgon när han ändå jobbar, men schiii fick jag. äsch får ta ett görtag imorgon istället! Tog mig en välförtjänt sovmorgon till halv tio och jag hade skallebang när jag vakna. översovning.
Tokförkyld är jag med. behöver otrevin menthol! lever på alvedon& ipren, bromhexin, stepsils och lypsyl. vill vara frisk!

Ikväll åker vi ut till Bergvik och handlar lite julklappar, blir mysigt! innan dess ska jag fixa iordning lite hemmagjorda köttbullar innan herrn rycker i dörrn..
Imorgon firar vi ledighet med Spa, utomhus jacuzzi, ångbastu och nåt gottigt drickbart : )

Helgen blir händelserik, en hel del jobb, juldans med ett gäng hääärliga människor. och såklart god mat&dryck i goda vänners sällskap!

Nej, lite action!
jag är kär
hejdå