somina tua sequere tu sola finem decernis omne fieri potest

onsdag 10 november 2010

droppen

inget direkt personangrepp mot mig, men mot vi känns det som. Hur kan folk ens vilja gotta sig i andra människors privatliv? skapa historier som det inte finns en tillstymmelse till sanning eller värde i? precis som att du räcker upp handen i skyn greppar tag och tar orden i din mun och påstår att det är sant? ja precis som taget ur luften..
Har människor verkligen så innehållsfattiga liv här, brist på sysselsättning som hällre lägger sin lilla energi på att gräva ner sig i andras relationer?
på alla mindre ställen går det alltid skitsnack om allt möjligt sant eller falskt, förvrängt eller icke, men man behöver väl inte vinkla det till det negativa?
det sprider sig som en jäkla löpeld och det tisslas och tasslas runt varenda jäkla husknut..tydligen..
en annan eller oss det handlar om är helt isolerade och vet absolut ingenting. komiskt det där!
Så nu har jag skrivit av mig och kräkts galla på alla de klappträn som kanske borde fundera över sin egen existens, varför de ens står med fötterna på jorden, troligtvis har de nog ingen att luta sig mot

dagen har varit intensiv, försovning (igen) plugg, VC besök hos ssk för att kolla öronen, 80 spänn suttade i sjön eftersom de inte kunde göra någonting alls. precis det jag kunde säga innan jag kom dit. det jag vill göra är en hörselkontroll eftersom jag hör som en döing, inte kontrollera så att trumhinnan ser fin ut och att det inte är någon vaxpropp som orsakar hörselnedsättningen. Trumhinnan är ju skadad sen förut pga att err hål i trumhinnan av ett rör inte läkte igen av sig själv. vilket innebar att de fick operera igen hålet = ytterligare risker för trumhinnan och vibrationen- sämre hörsel.
hade inte en optimal hörsel efteråt och det kan ju inte ha blivit bättre 7 år senare, snarare 7 gånger sämre.. så många gånger som jag säger va och får fundera över vad han eller hon igentligen sa kan jag nog inte räkna på mina tio fingrar..
Nej en stor arselspark till Hfs Vc som borde fatta bättre, o te råga på allt får jag vänta till 2011 för att ens kunna få komma ner till läkarn o få en remiss skickad till öron, näsa- och hals i Linde, tummen upp..

Kursen är mer än intensiv går på högvarv och kollar schemat hela tiden för att hinna med allt denna vecka. får tillsätta båda dag kväll och en dag av helgen. Det är mycket med cellbiologi och med all säkerhet blir det nog lite lugnare framöver iallafall.. : )

Nu ska jag ta en tur till ica om någon hittat min plånka, saknar mitt körkort :(


PUSS