somina tua sequere tu sola finem decernis omne fieri potest

måndag 15 november 2010

kvällskvisten

Vad jag älskar att skriva av mig, låta tankarna och känslorna bara flöda, och inte behöva bry sig ett dugg om vad man får och inte får skriva. bryr mig inte om vad folk tycker och tänker, för det är valfritt att läsa, om mitt liv, känns bra jäkla göttigt

Är trötter och sluter efter boxningen, känslan är återigen obeskrivbar efter ett träningspass, återigen! Tänk om alla kunde få uppleva detta. vad människor skulle bli glada, må bra, bli lustfyllda och lyckliga! tycker om endrofiner,gillar endorfiner älskar endorfiner. Man känner sig hel och komplett, som sagt UNDERBART!

Nu inväntar jag morgondagen och hoppas på att jag fixar planeringen! eller om målet är för stort, man får prova sig fram, verkligen! Svårt att hitta rätt men det är det som är utmaningen att fixa det här. för det ska jag banne mig göra..Jag och min vän!

Puss&Godnatt vänner!

Måndag, ny vecka och fight!


Äntligen måndag, äntligen! och livet börjar på nytt igen..En regnig dag men det har inte gjort mig ett S M A C K! har pluggat hela dagen och den har bara swishat iväg, som i ett naffs, ingen löprunda idag, sticker på boxning istället med syster, man får passa på när det är bra pass, och så kan man styra det lite efter vädret, jag veeet inget dåligt väder, bara dåliga kläder, och jag har dåliga kläder. inge kul o springa i regnställ som en mullsörk..

Längtar efter snö och minusgrader, så man kan mysa med lite varm god glögg och krypa upp i soffan, gärna med trevligt kärlekssällskap, men icke sa nicke bittra sanningen.. Ska man ge upp eller ska man fortsätta tro? står mitt i ett balanserande läge.. men jag ger inte huuuur mycket som helst, vill hemskt gärna ta också, det är ju det vi behöver..få

Nu blir det träning, Tjobreeeeeeee