somina tua sequere tu sola finem decernis omne fieri potest

måndag 28 februari 2011

SKITMÅNAG

är bara förnamnet idag. hade en underbar pratstund igår kväll/natt med min myspys som åkte till Karlstad. pratade från lill-ica, vinkade i fönstret från riksen enda till Bellevue. pratade om allt möjligt. något hemligt en så länge.
slog inte igen de gröna förrens 23.47 inte så himla smidigt och intellektuellt när man ska vara pigg 04.15, åka till Falun och skriva läkemedelräkningstenta i tre timmar. samt komma till praktik platsen lagom intresserad och allert.

givetvis försov jag mig, mamma ringde 05.20. PANIK! på med smink förståss, kändes inte så kul att komma och möta mina handledare som ett slo. så på med smink, frukost på stående fot samtidigt som jag trampade takten med foten. hälsosamt, kroppsvänligt
va klar när jag lastat ut allt bröte 06.10 och såg hyffsad ut. Nervös körning och tänkte på alla formler för alla olika uträkningar. väl framme i falun kände jag mig som ett asplöv så lugnade ner mig med en kopp kaffe för femton kronor på resturang gåsen eller vad fan det heter, aja inget att haka upp sig på.

10 läkemedelsfrågor. kände att jag hade koll på läget, rimliga svar VÄL tydliga uträkningar, ända till fråga 8c kom. tiden räckte inte till. visste hur jag skulle göra. eller jag hade iallafall en teori. kände mig stressad av att ha lyssnat på en sjukt förkyld brud som satt och snörvla och hosta hela tiden. va illröd i ansiktet.. tyckte synd om henne samtidigt som jag kände hat. va sist kvar från att ha varit en fullsatt aula. tenta vakterna tjettrade framme vid katedern precis som att det inte hördes. IRRI!
japp jag har gjort det igen, hann inte skriva klart tentan. Det svider och det är så fruktansvärt frustrerande när det väl gäller. ALLT annat kändes underbart och jag tog ut segern i förskott att jag inte behöver traggla med fler( den enda) läkemedelstentan.. men ack så felfelfel! Rööööööööv är det enda jag känner.. men det är bara på't igen. Nästa gång ska jag sätta det. då jävlar anamma!

i ren frustration ringer jag till ElinJ och hon hade samma problem. känns tryggt. inte "bara" jag.
Hepp fick mosa smörgås till lunch påpälsad med parkas i en kall bil, för att sedan leta reda på Hällsjöhemmet, min praktik plats.

kommer dit, hittar bara parkering med P-skiva utan för entrén, jahaja fick väl ta den för att kunna få något sorts tillsånd när jag kom fram. och det fick jag. ett för personal med giltigt tillstånd. jaha? ingen parkering finns, va fullt. och inte sa dom något om någon annan personal parkering, utan bara den. var tvungen att ställa mig på en parkering med p-skiva.. Meeeeen
Det skulle jag inte ha gjort....



En gul lappjävel satt givetvis fastslimmad mot rutan, 300 spänn, helt jävla i onödan.. precis som att jag inte va nog irriterad innan

Livet leker i Dalarna!

Nu vill jag tjattra med bästaste Anna, det behövs.

ingen puss idag. hejdå