somina tua sequere tu sola finem decernis omne fieri potest

tisdag 25 januari 2011

kära dagbok

dagen har varit kämpig. slemhosta och det känns ungefär som att jag ska hosta upp lungorna, hostar så det svider i hela luftrören. Irriterande är ordet!
känns ju inte helt optimalt att ha hosta när man ska sitta och lyssna på föreläsning heller, men jag kan inte vara hemma heller. går miste om alldeles för mycket då. ska peta i mig alvedon och ipren nu och äta lite mat så kanske det blir lite bättre för en stund. en och en halv dag kvar sen kan jag styra hemåt mit Hällefors och sen kommer min underbara älskling dagen efter det. Jag längtar så jag vet knappt vart jag ska ta vägen. tänkertänkertänker varenda dag som går. det är kämpigt att vara ifrån varandra, jag gillar det inte men nästa vecka åker jag till karlstad hela veckan och då ska vi umgås och mysa varenda kväll. det inte bara gillar jag, det älskar jag! helt underbart..

Dagen har varit lärorik, haft en föreläsning om basal omvårdnad av patienter med demenssjukdom, och på eftermiddagen hade vi en kort föreläsning på en timme om taktil massage, fick sluta klockan 14 och det kändes riktigt skönt, åkte hem och blundande en timme så nu känner jag mig lite bättre.. Ska sammanfatta de föreläsningar vi hitills lyssnat på och så får vi se om jag orkar läsa några sidor i den stora gröna boken, eller om jag gör det imorgon.. känner inte riktigt att orken finns här hos mig just nu.. matt i kroppen
sen tänker jag på hur långt ifrån varandra jag&Patrik är, som får mig att längta ännu mer efter hans kramar. men snart så!

Nä, nu ska jag försöka mig på något, värma lite mat kanske som min underbara mamma har lagat till mig! Tack mammi ;)

ha en fortsatt bra tisdagkväll alla vänner <3

Loveli