somina tua sequere tu sola finem decernis omne fieri potest

torsdag 16 december 2010

Hey

då var det dags att skingra tankarna lite innan min underbara kommer hem och innan julledigt och tentasags!

Veckorna rullar på som rinnanande vattnet, det här fenomenet övergår mitt förstånd.. något jag aldrig kommer att förstå mig på. Tiden går hur som helst allt utom sakta. det känns som att jag hinner fruktansvärt lite på en dag, när man tänker på vad man gjort. sitter hela dagarna och oftast kvällarna också, men det kanske är det som kallas tentaångest, som förövrigt verkar kronisk. Sover, pluggar och äter är min vardag fram till imorgon som sedan tar vid 3 Januari och så som mitt liv sett ut iallafall den senaste månaden. Hektig kurs, och lärarna varnade oss förvisso om gamnacke och skojfriska som de är så hade de även rätt. huvudet känns tungt med kunskap även fast det är svårt att leta fram den, för att det bara matas på med mer. och jag gapar o tar in, för jag vill vill vill! för varje område jag läser så gapar jag mer eller mindre som en föggelunge för kroppen är heeeelt outstanding! Hur fan är det möjligt att våran kropp fungerar precis så här? Fascinerande till max!
Tenta på måndag på fyra områden till, har tagit en hel del energi över att inte få tentaresultatet för förra tentan innan jul. men det är bara att gilla läget men skolan har fått hört också, så nästa tentor kommer nog inom 3 veckor.
Hoppas nå så innerligt att jag fixade et godkänt på den så man slipper omtenta. åh vore helt underbart!

Imorgon är det fredag och min helt fantastiska kommer hem. Som jag längtat och längtar. Fredagar går segt för fröken E, blir otroligt hemmakär på fredag eftermiddagar.. vill bara hem!
imorgon kväll är vi bjudan på mat hos mamma&pappa i sävan, blir trevligt! och gott förhoppningsvis, Bagy står för kokeriet.
Lördag blir det plugg till ögonen inte orkar se mer, sen födelsedagskalas och utgång i örebro med ett trevligt gäng! : ) Mys!

Ha en helt underbar helg gott folk!
puss
loveli