somina tua sequere tu sola finem decernis omne fieri potest

måndag 27 september 2010

Stockholm, tjejklassiker och ett fett godkänt









Heeey, ser att det inte var igår jag skrev här med tiden bara rinner och rinner, som vatten..Hur som helt så har jag haft en underbar helg i huvudstaden.

Fredagen började med lite kaos på hållplatsen innan centralen då ett tåg fick lov att evakuera alla sina passagerare pågrund av att en elledning gått i kras och det va ca 400 människor på spåret, sweet men vi löste det bra. efter några om och men så hamnade vi till slut i björkhagen där vi skulle bo, mysig liten lägenhet strax utanför stockholm. korka upp lite cider och vin, tjattrade och myste. Stack in till city vid 22 tiden och hamnade på en riktigt bra pub med Mojito&dans natten lång trots att vi inte var uppskrivna på dedär jäkla kroglistorna, Flyt eller smör för krogvärden, kalla det vad du vill.. för övrigt jävkligt bra uppladdning för lidingö loppet på söndagen ;-)


rättså sjukt att krogen stänger 05.00 i sthlm, men vi pallade inte trycket, vanligen stänger ju "uteställena" här 01.00 precis när man kommit igång, så vi drog oss motcentralen vid 02.00 efter att jag mosat på Donken:-D fick vänta ganska länge på T-banan på varje ställe, blev döseg och slumrade till på en bänk och lyssnade på en sövande konversation som några kineser stod för. Slog igen de gröna halv fem..

Lördagen spenderades på stan med shopping, härligt..H&M och Gina existerade bara hos oss:) Åt Lamm, drack latte och gick på bio, i rymden finns inga känslor, rättså ok :) Väl hemma började vi ladda för tjejloppet, 10 km terräng, sista delen av tjejklassikern och ingen är lyckligare än mig. har varit lite bekymrad över detta lopp, pågrund av taskiga och onda benhinnor, men inhandlade liniment hot and cold och smorde in mig i, och kanske hjälpte det?

Tjejklassiken 2010, avklarad! Ett slitsamt skidlopp, kortvasan, en smärtsam cykeltur på tio mil där ilskan växte fram, ett kallt lopp i vansbro 1000m och slutligen en mil löpning i Stockholm. Det jobbigaste var helt klart skidorna, där du använder hela kroppen och kan inte vila någonting, bara växla mellan olika tekniker..

Och som en stor önskvärd belöning blev jag godkänd på första inlämningsuppgiften, en stor tung sten föll från bröstet. Det är precis det här man vill ha, ett godkänt på första uppgiften, det lyfter, stärker och glädjer..Just nu känns det riktigt bra!



Loveli