somina tua sequere tu sola finem decernis omne fieri potest

måndag 28 november 2011

vecka fyrtioåtta och kärleksplanering





























har haft en underbar helg. Fredagen bestod av Erikssons/barkmans/bjurenheds goda Antipasti som vi alla tokälskar och till det gott vin. möttes av en helt underbar sambo som skurat lägenheten från golv till tak när jag har varit i dalarna, och hur glad och lycklig blir man inte när man kommer hem och det är skinande rent, luktar goa tända partyliteljus.. humöret är lite irriterat efter att ha sulat och åkt 25 mil på eftermiddagen, han vet hur han ska få mig glad den där karl. känner bara kärlek. Finns inget bättre än att man har någon att dela allt med. han vet hur han ska få mig att trivas.
Lördagen bestod av frukostbuffé på kaviar här i Karlstad, supermysigt men massa olika sorters mjukt bröd, massor med pålägg, ägg, toast, fil/yoghurt, juice, och det bästa av allt nygräddade våfflor med god sylt och grädde! dagen var fulländad! shoppade lite och allt va tipptopp tills jag skulle in på plantagen och rota runt, då började orken och energin syna på hjärtat ;)
har fixat med en liten julgrupp som vi ska ha hemma hos oss, likaså adventsljusstake och lite lukta gött ljus med pepperminstkräm från partylite, man blir godissugen av den doften! så go!
just för tillfället bara njuter jag av att få vara hemma, i mitt eget hem tillsammans med den jag älskar, mysiga middagar, skratt och lycka! har jag sagt att jag trivs och älskar mitt liv ?

Vi är så lika han&jag.. jag har funderat länge på varför det heter cocca cola, men har aldrig pratat rent verbalt med någon om det för det känns som man är inne och tänker i så sjuka banor. Så en vacker dag när Patrik frågar mig varför det heter cocca cola, alltså cola liksom, smakar det ens cola? tänker seg cola från marknad, smörkola.. näää? och då blev jag så glad så jag knappt kunde prata.
pusslet är lagt och det fattas inte en endaste bit, den dagen har jag längtat länge efter, han är stabil och står stadigt med båda fötterna på jorden, svajjar ingenting. Trygg och varm, genomgo och skitsnygg!
Dä ä min pöjk dä, och ännu mer uppskattar man vad man har när jag (igår) va som en femåring och satte vrågsidan till och så finns han bara där, som en stor varm go björn och reder upp allt, vad mer kan man önska sig?

jag längtar 11-12-13 kl. 14:15:16 Lycka <3


PUSS L