somina tua sequere tu sola finem decernis omne fieri potest

måndag 14 mars 2011

här sitter jag

och hör det bubblar från kastrullen bakom mig. potäter och flygande jakob blir det till middag som min fina mamma har lagat till mig. Trodde jag tog fram nån god köttgryta som pappsen slängt ihop, han skriver på etiketten så jag kan inte varken läsa eller uttala, men plockade visst fram flygande jakob, mums men hade varit godare med ris till det. Faaast har ätit ris hela helgen ända tills idag lunch så det får bli plugg.
jaha vad har fröken Eriksson lyckats med idag då?
Joo, hon har varit ledig ifrån praktik eftersom det arbetades heeeela helgen, skrivit på sitt sista arbete som ska vara klart nästa vecka på fredag, åkte till skolan så man får lite annan miljö än den här lilla och enda rummet. har dejtat världens bästa jakobsson för lite tjejprat och skola, alltid lika trevligt. sen har jag postat ett brev och tagit en raskpromenad blandat med små hopp och indianen, ha ha nej sprang och gick, känns underbart i kroppen nu.

Nu väntar jag på att min älskling ska ringa för tredje gången idag, så mysigt att bara prata. Har även kört lite spel "flyga gubbe" så galet roligt spel, och Patrik får in fullträff nästan jämt. Bowling på msn är inte heller så tokigt, haha! vad gör man inte för att få tiden att gå? båda är ensamma, då gör vi något roligt av det istället.. Exakt!

Nu blire lite prat sen invänta BB!

Godnatt alla goa!