somina tua sequere tu sola finem decernis omne fieri potest

onsdag 23 mars 2011

vårfeelings

Ja tjuhu då var det onsdag, redan. börjar få lite panik känslor av att livet bara springer förbi, just nu tycker jag för övrigt att det är underbart bra att dagarna går snabbt, för jag vill inte vara här. vill hem. sen kan tiden gå lite saktare, när man har det så som man vill ha det...men det vet väl alla att det inte går. tiden går ju snabbt när man har roligt, hur man än vänder och vrider på det så går det inte. men man kan alltid önska. Men då fyller man iallafall dagarna med liv och ren lycka.. än att livet bara rullar på, utan innehåll. tragiskt!
guuuuuud jag får sån livslust av att det snart är vår och sommar. Solen skiner, det är varmt, man kan hänga undan tjocka feta vinterjackan och sen är jag kär på det. som pricken över i:et. ett jäkla bra i. Jag har det hur bra som helst. Bättre än många andra. Det enda som är bra på min praktikplats är att de har en fin tavla med 9 orsaker till att du är olycklig. och sen ger de exempel på hur man ska tänka. man bli lycklig av den tavlan. jag kollar på den ibland, för att bli påmind om hur bra mitt liv är.. det är tänkvärda ord och det tror jag man behöver, vi allihopp.
Bland annat så tänker man när man fått det man önskar så kommer nästa önskan. man längtar efter något annat än det man har, fast vi kanske har det bästa. Vi svenskar kanske aldrig blir riktigt nöjda? mycket vill ha mer.
jaja, jag älskar den där tavlan!

Våren och sommaren 2011 kommer bli chill, oslagbart! hela året fick en kanon knuff till start, det gillar hon dendärLina.
Ska nog svänga in på Gina innan jag åker hem på fredag : ) skulle även vilja små lura inne på lager 70, och bubbelrooms i sågmyra. får se om jag hinner ; )

Det här gillar jag iallafall mycket..