somina tua sequere tu sola finem decernis omne fieri potest

söndag 25 juli 2010

andrum, kolmården och fest

vilar kroppen och själen med shinedown simple man, är helt frälst, vilken låt. Tänkte få lite andrum och tänka över vad det är jag gjort den senaste månaden. har inte hunnit njuta av sommaren för fem öre knappt och att det är svinkallt ute gör mig lite rädd.. vill ha tillbaka sommarvärmen, hoppas den kommer till veckan.

Lägenheten är snart tipptopp, ska bara olja in dörrarn I hallen, måla ett köksskåp och pappa ska lägga in en ny matta i hallen och garderoben och ev under diskbänken, sen så, säger jag då med ett stort leende på läpparna, så fint det är.

Allt detta är gjort:

Kök: spacklat över hål, slipat tapetskarvar, tapetserat, målat fönsterfoder och smygen, målat kök, målat mellan skåpluckor, inuti vissa skåpluckor, målat taket, dörrfoder och slutligen satt upp golvlister.

Vardagsrum: Spacklat över många hål, slipat bord på tapeten, slipat, tapetserat en fondvägg, målat resten av väggarna, slipat parkettgolvet och lackat det, målat fönsterfoder,dörrfoder, smygen och taket.

Hall: Spacklat över hål, slipat, målat väggarna, dörrfoder och taket och snart är en skitsnygg matta inlagd som ser ut som klinker i grå/svart.

Garderob: Hela är målat i vitt och matta snart bytt till samma som i hallen.

Badrum: Taket och väggarna i vitmålade likaså dörrfoder.

Bilder kommer senare, före och efterbilder ska bli otroligt kul att se själv. :)

Nu sitter jag och njuter i min ensamhet, tänker tillbaka på vilken händelserik gårdag vi var med om, jag min syster Johanna och Jonas. Kolmården hela dagen sen hem för 20 årsfest x2 i Sävsjön som var toppenbra, verkligen.. vilka underbara vänner man har! Ni är guldvärda alla ni!

Nu skulle jag vilja gosa med den där söta gulliga Schimpansungen, Geeeeeee miiiiiiiig den! Blir helt faschinerad av apor, så lika oss men ändå så olika, helt fantastiskt vilken kärlek och värme de ger varandra! Skulle vilja hoppa in till dem o bli ompysslad, haha!

Ta hand om er!

Loveli