somina tua sequere tu sola finem decernis omne fieri potest

måndag 23 augusti 2010

Fest och Trevligt sällskap

Jaha och då var måndagen här och nästan förbi. Har haft en sjukt galen härlig helg. Fredagen välkomnade jag genom att vakna upp efter ett nattskift, drog till Fredriksberg och hämtade upp världens bästa Anna, styrde vidare mot Ludvika och träffade underbara Linnea som har hållt hus i London hela våren och sommaren, nästan. Köpte mat, drack vin och bara umgicks och pratde gammlt strunt sen gymnasietiden. Det var tider det. Gick vidare upp till Annas brors lägenhet ( min gamla första lägenhet bör tilläggas) och drack lite mer. Snurrade ner till city och gick på Underbar och det var underbart. Goda drinkar, och dans natten lång. Halva priset i baren fram till klockan ett, sånt gillar vi.
Tycker det är ganska roligt och man genomskådar ganska snabbt vad mångamångamånga människor är ute efter på krogen, haha, ser man lite glad ut så står de på kö. men frågan är om man är såååå intresserad av på vad. vad som komma skall, Ha Ha!
"kom, vi går hem till mig" Njeeeet, hugg in på någon som är i stil av dig! Uä

Hur som helst var det en kanonkväll och vi hamna på efterkaka hos några som vi inte hade en aning om vilka de va, och vi kunde nog lika gärna ha gått hem och lagt oss, ahah det var nog dödare än i graven..

Lördagen spenderades hemma hos mig en stund, fick besök av kusin Vic&Bella, det var nice, sen vidare upp till Nina för lite mer förkrök med hon och Caroline, mycket trevligt och fint sällskap, gillas av mig! Pyste vidare ner till ishallen för den årliga HIK festen, också en grym kväll med dansdansdans, känner mig som en dans på rosor, hela jag, finns det något roligare och något mer som gör en lycklig flera dagar efter? I love iiiiiit! Går fullständigt lös !Stre runt med massa gammalt folk som man inte talat med på ca 10 år, Den sk. Supermario tiden. Det kallar jag tider, när man inte hade mer bekymmer. Hamnade även då på efterkaka och det va trevligt, slog igen de gröna klockan 05.00 då vet man att man lever, och ska det va så ska det.

Denna dag har vi fått bekänna färg jag och min bästaste Lina, milbanan, vi kände oss knäckta ett tag, men skam den som ger sig. gick nog bara totalt 1 km och det känns jävligt bra! Då kan vi känna oss säkra inför vad som komma skall, tjejlidingö 26 sep, vilket ska firas med utgång i sthlm för då är tjejklassikern 2010 KLAAAAAAAAR. Ingen är gladare än mig, kommer bli galet

Nu ska jag mysa ner mig i soffan och vila lite innan mitt näst sista nattskift den här sommaren. Har varit bättre än bäst med nattjobb, gillart.. Men det bästa är nog att se alla trötta dönickar som börjar sju och man vet att JAAAG får gå hem och sova, svårslaget!

LoveLi