somina tua sequere tu sola finem decernis omne fieri potest

lördag 15 januari 2011

Hej Boken

Veckan har varit kanon, har varit i Karlstad hos Patrik hela veckan, shoppat på bergvik, köpt plastblommor på IKEA, tvingade dessutom med han två gånger, meeen han är så snäll och följer med.. blommorna dör när jag är i karlstad under veckorna (vissa veckor, när jag inte har tenta såklart) lagat god mat och mått bra med varandras sällskap! För bra igentligen för att vara sant! Tjuhuuu vilken karl jag fått tag på och är fasiken inte sämre än att jag säger Tjuhuu vilken tjej han har fått tag på! haha självgod kanske, men det får man vara. Ser mig inte som dålig så då kvittar det ju!
Nu har vi provat på "sambolivet" i ungefär en månad, och trivs som fisken i vattnet, gör allt som man kan göra, hmmm menar inte så specifikt men allmännt bara, sånt som måste göras i ett hushåll bla. inte bara nykärlek ;P så som det ska vara och jag får infall ibland att jag blivit en galen människa! han gör mig galen, på ett fantastiskt bra sätt! Helgen spenderas tillsammans sen pyser han mot Karlstad förmodligen sent på söndag kväll och jag blir kvar för jag har en farmakologitenta på torsdag som jag för gudsskull ( och min egen) att jag klarar!så den jobbiga väntan och saknaden tar vid söndag kväll, är jobbigt men jag vet ju att vi kommer ses igen, det känns tryggt! Vad jag älskar en öppen relation, öppen och fri atmosfär, I lovelovelove

Idag är jag glad så jag tänkte bjussa på en liten före och efter bild innan make up store i Karsltad, jag har sagt det förr men jag säger det igen! TACK du människa som framställde smink, vilken revolution, ja se själva!