somina tua sequere tu sola finem decernis omne fieri potest

tisdag 5 april 2011

tröttmorgon

skulle gå upp med Patrik men är redo för skola nu, så här dags? ruttet! disciplinen verkar ha gått ifrån mig efter praktiken.. buhu, så då kan jag lika gärna skriva lite dagbok (;
Gårdagen va skola till ungefär 14, sen tog jag lite ledigt, kändes motigt att sitta framför datorn i 8 timmar om dagen, efter att ha sprungit runt på praktik i 8 timmar om dagen.. sååå vårstädade på balkongen så nu är det rent och fräscht där, så gottigt!
Nu fattas bara blomlådor med lite fina flowers i och en duk. Slog en pling till pappi Bagy om han hade nån heltäckningmatta/altanmatta men hade bara en grön, och det är det sista jag vill ha. får leta vidare efter nån schysst färg.
gick runt här och vandra i lägenheten och hade planer på garderober! älskar den här lägenheten när det finns måååånga garderober, sånt gillar jag! Är lite ungkarlsstuk på de flesta garderoberna, gamla kartonger, två extra sängar, verkstadsgarderob, gamla kläder som inte används och skåp som det bara är skit i! så nu får jag fixa och trixa med förvaringsboxar =) STORTRIVS!
bokade tvättid för första gången också, vuxenpoäng och så underbart att inte behöva be någon annan tvätta våran tvätt, hmmm som min farmor och Puttes mamma! Nu är det färdigt med det också ;P men, nu ser situationen ut lite annorlunda och mer tid finns och tvättmaskin. En ganska bra förutsättning!

Nu väntar högskolan dalarna på mig antar jag.. bäst att sätta fart så dagen kan gå snabbt så älsklingen kan komma hem! han har önskat mat idag så husmor får ställa sig och steka pannkakor, har sagt att jag kan, men det får vi allt se, mohahahah!

Tack och bock!