somina tua sequere tu sola finem decernis omne fieri potest

lördag 26 februari 2011

Lördag

Tog en sovmorgon till iallafall tio över nio i morse. men Patrik ville inte hålla mig sällskap vid frukosten, utan va trött. drog igång och räknade utan att göra mig iordning, inget smink eller hår fix, stongt, händer få gånger på 365 dagar, men idag var det en sådan dag. ganska skönt att kunna klia sig i ögat utan att bli svart när man blir trött och inte förstår det här med matematik.. suck men idag har det gått förvånadsvärt bra och det är en lovande känsla inför måndagens läkemedelstenta med alla rätt för godkänt. då svir det i kroppen när man glömt att omvanda från gram till milligram och vice versa. svider då.
lördagsmat hos Familjen Bjurenhed, Stekt fisk, MUMSIGT gott var det. kikade in bastun som crispen har byggt ( och lite Putte) som ska invigas ikväll, toklängtar.
nu har jag precis gjort månadens skitgöra- betalat räkningar! Aldrig roligt, blev inte så förbannat dyrt men det spelar ingen roll eftersom man inte har så jäkla mycket pengar som rullar in på kontot. blä för att vara fattig studentjävel. iallafall en sån här dag när risdalerna bara försvinner. till? hmmm vad.. stor del till en lägenhet som endast är bebodd på helger. surt va ordet!

Nu ska jag samla mina tankar och printa ner en packningslista inför kommande vecka, räkna lite mer och sen packa inför kvällens äventyr med bastu, vin och fäääääzt :D hahha

Häpåer!