somina tua sequere tu sola finem decernis omne fieri potest

måndag 4 april 2011

måndag, karlstad och kärleksmys

Helt underbar morgon med morgonmys med Putte en vardag, va sju veckor sen sist..tänkte att jag skulle sova en liiiiiten stund till, iaf till sju. Trode föreläsningen började 9, men ack så fel jag hade och blev överlycklig och kröp faktiskt ner till halv nio, 10 började den, såå gottigt!
äsch känns som en lovande kurs, vettiga lärare, men det kan skifta snabbt!
har haft lite planeringstid med bästaste Elin, så nu vet vi vad vi har att göra, fram till onsdag iallafall.

Det känns så skönt att vara tillbaka här, mitt framtida hem! åh jag är så glad!
vill fixa och trixa, känns skönt att kunna ta med lite saker varje gång som man faktiskt kan ha kvar här, stadga sig lite, det gillar jag! Putte va glad och log hela kvällen igår, så gooo!
trivs förbannat bra här, det gör jag verkligen. Känns spännande att binda sig till en sån underbar människa och få dela på allt. För det gör vi, det borde alla få uppleva som vill. jag vet att inte alla vill, obegripligt men sant! det är ju ens eget val, men känner man riktig kärlek så finns det inga val! bara gööör't!
För övrigt är det vår i karltad, det ligger nån liten snöhög i något hörn, mer är det inte, och det är riktigt jäkla bra! Dessutom skiner solen, det är ännu bättre.
Karlstad är brabrabraaaaa! känns overkligt att vara här, så mycket som jag har tänkt på det och bara längtat. phuu vilken pärs!

För övrigt va helgen trevlig, Patrik kom hem på torsdagen redan, så go! jag hade ont i ryggen, men knäckte rätt den på frisko med en låsning mellan bäckenbenet och höftbenet, inte konstigt att jag hade ont :/ Tack Harry, guldvärt och gratis, jävligt bra att jag är under 25 och inte betalar något inom landstinget, det e kiiiing! så fredagen blev inte riktigt som vi tänkt oss, men vi har all tid i världen!
Lördag och Putte blev 24, med en hejdlöst roolig och crazy kväll hos familjen bjurenhed, Tack för det!
Va en slitsam och tung söndag med sömn i stortsätt hela dagen och massa prat och mys, något vi båda två gillar!

Det gnager fortfarande i huvudet att jag glömde mina springskor...IGEEEEN! jag som skulle börja springa lite, gå ner till vänern och kika och bara må. får ta nya tag nästa vecka, så är det bara!

Nu ska jag kasta i mig lite mat och vänta på nästa föreläsning och mitt hjärta!

Älskar dig