somina tua sequere tu sola finem decernis omne fieri potest

onsdag 7 april 2010

tiden..

får utvisa. tappa inte hopp och mod.

LoveL

lyckan kommer lyckan går



Det är nog så sant som det står. Längtar efter Ludvika, Anna & Linnea, Hela våran lilla goa OPklass, längtar efter riktig varm vår med vårsol, het sommar och glass, sena sommarkvällar, solnedgång, grillning och viiiiiiin. Just nu vill jag bara ha ha ha ha och ha..
Igår hittade jag en lägenhet som jag fick upp ögonen för. rejält. men insåg att jag då skulle vara tvungen att ta studielån och bli återbetalningsskyldig på flera hundra tusen för att bo själv i en lägenhet i Hällefors? och inte kunna köpa någonting till mig själv, förutom mat? NejNejNej det klarar inte mitt shoppingsinne. Har ett stort sådant. Bättre o bo gratis hemma hos päron, känns dock jävligt förnedrande för min egna överlevnad men jag kanske hittar någon karl, förr eller senare så man kan celivicera neråt city :-)

Lyssnade på rixmorgonzoo imorse och skrattade högt och ljudligt! De pratade om tant & gubb grejer. När man nått gränsen för att vara tantig eller gubbig.. Per lärnström berättade hans gubbgrejer och jag såg verkligen Pappa Bagy Bagera i samma gubbroll. När man visslar lite svagt när man sitter i bilen och har ytterst lite ljud på radion på, sådär dovt så det bara viner i radion, man hör inte vilken låt som spelas eller vad de pratar om. (jävligt irri) gubbvisslingen fortsätter även i hemmet..
En 28 årig kille ringde in och berättade att han kupar handen och sätter den bakom örat och säger Va sa du? när han inte hörde, hahahahah!! Det va så jävla skönt!!

En annan tantklassiker är: Åh, vilket kalas vi hamnade på, ååh vad mysigt vi har det..

Älskar Cecilia Blankens röst, finns ingen skönare eller mer behagligare stämma !!!

Nu ska jag äta potatisgratäng hos farmor, helt crazy en onsdag ; Tantvarning! :-)

Puss Love L