somina tua sequere tu sola finem decernis omne fieri potest

onsdag 28 juli 2010

BETONG


Betong gjutning har jag underhållts med heeeeela långa dagen, och vilken grej! Galet rolig och läckert hoppas jag på att det blir. gjöt(hmm stavas så?, aja) tre rabarber fat, ett stort och två små. Tänkte vara snäll mot min underbara farmor&farfar och ge dem ett litet sött gulligt och så hann jag göra två höga runda krukor till mig själv att ha i vardagsrummet här hos mig. Tror det blir kanoners! Måla dem vita kanske? Jag och mamma ska nog fortsätta någon dag och göra lite mer finheter. vill göra ett bulligt hjärta, lär nog springa in på panduro nästa gång jag besöker storstan. Nog om detta!

Har fått upp mina två väggtexter, Enjoy this moment, for this moment is your life och DREAMZONE, så jävla klockis och vad glader jag äääääääär! Fick dessutom upp vägglyftan brevid väggordet i stora rummet. Jätte fint, fick dock springa som en tätting och leta efter glaslyktan? varför inte? huuuuur man kan tappa bort grejer i den här lilla lägenheten? det finns ju inte så många stället att gömma grejer, men bakom gardinen varkade vara ett alldels utmärkt gömställe. surt. På tal om gardiner så har mina dunderfina cerisefärgade gardiner kommit. I rätt storlek den här gången. 220 på pricken Yes Yes. Tänkte jag skulle måla köksskåpet en gång till idag men jag tar en vilo kväll. Grejade med såndant som är liiiiiite roligare, men bara liiite ;-)

Vilar snart ögonen i min alldeles egna dreamzone, kul om man hade någon att drömma med, You know! man kan ju alltid drömma :) så härligt!

Take care, kisskiss

Loveli