somina tua sequere tu sola finem decernis omne fieri potest

torsdag 8 april 2010

100 grader

jag kokar snart över

Var är sooolen?


Inte i sävan iallafall..men det va tillräckligt att få vakna upp till solsken. så härligt när solen tar sig in i små glipor mellan rullgardinen o fönsterkarmen. Melike
Det känns som att dagen kommer att gå lätt, alldeles för lätt bara för en sådan liten sak. Snart ska cykelskorna på o så ska jag cykla till gåsborn och tillbaka..40 km om jag är fräsch i benen så tar jag en liten löprunda på det också när jag kommer hem..
:-)

Försöker trösta en ledsen liten hund här hemma. Gnäller & piper och ser ut som hela hans värld rasat. Det är klart, han har förlorat en livskramrat. Verkar ha blivit påmind mer idag. ingen att busa med, ingen att stå o luta sig mot, ingen att ta ben ifrån, ingen att sova med, konstigt att man är ledsen? Försöker munta upp med att det kommer en ny liten goding när det blir sommar och varmt. Som att han skulle förstå? nej, men man kan ju försöka
Paskilaskan


Imorgon går färden mot Ludvika, sköna Ludvika. Ska berätta och tala om alla mina önskemål. Jag kan bli långrandig, sällan jag fattar mig kort ;)
som sakt, smärtan o jag ska gå hand i hand. kommer förmodligen bli problematiskt, men nu ger jag fan i att det kommer kännas, kanske har jag hög smärttröskel?
Den som lever får se

Love L