somina tua sequere tu sola finem decernis omne fieri potest

torsdag 25 oktober 2012

long time ago

Oj.. har visst inte skrivit här sen i mars? Har nog tydligen varit mycket annat.. kan bara inte riktigt komma på vad, klurigt..

Livet flyter iallafall på i samma gamla vanliga tempo, skola 75% som det förövrigt ändras på snart, dåligt med jobb, tränar en hel del och slappar resten. typ. ganska slött liv, när jag tänker efter haha.
har haft en pysselperiod nu i höst och sydde då hjärtan och kuddfodral, skulle chansa på att en fixarperiod kommer snart igen. känner det på mig.

just nu sitter jag här i våran nya lägenhet, lite upprymd och glad. har varit på min första "halvriktiga arbetsintervju" men endast som timvik inom psykiatrin. Det är lite läskigt där, men jag jagar pengar i första hand och sen får man ju kunskap och erfarenhet gratis. det tackar jag inte nej till.
De verkar gilla människor som läster i termin 4 på sjuksköterskeprogrammet och som är undersköterska i botten, hon nästan kramade mig och erbjöd både sommarjobb och hoppades att jag skulle jobba som sköterska hos dem efter examen... Känns kul.
Meeeeen jag vill ju jobba med barn allra helst, mammor som är gravida, och barn som ska ut där nere. Måste tänka lite smart i sommar. känns skönt att jag har kommit på den här ultimata idén innan. förövrigt är jag ganska efterklok. Har länge velat jobbat på BB, helst en hel sommar, och det tänkte jag göra den här sommaren. Tjata och verkligen få chefen att inse att jag är superduper intresserad. Men sen slog mig en tanke, efter examen som sköterska kan man inte jobba på BB, så gyn är avdelningen som jag verkligen vill vara på i sommar. Barnmorskor jobbar där och är inom mitt intresseområde och så nära Barnmorskan jobb jag kan komma som både undersköterska och Sjuksköterska. Blev så glad när jag kom på den braiga tanken. Så nu måste jag bara göra allt jag kan för att få vara där. Jobba med kvinnor, unga som gamla och inte bara gammalt folk, är trött, ja faktiskt trött på äldreomsorgen.

Nej, tiden rinner iväg så det är väl dags att ta tag i den där hemtentan, har två punkter kvar sen är den klar. Men det går tungt tungt tungt sen ska jag riva lös på ett cirkelfys pass ikväll, Glaaad cheey!

Tack o hej