somina tua sequere tu sola finem decernis omne fieri potest

måndag 24 november 2008

Måndag och snöflingor


Mysigt med lite köldgrader och snöfall, man kan ju inte får annat än julkänslor. Imorse tog det väldigt lång tid att åka till Ludvika. Lämnade Wigelievägen 38, 05.50 och jag innefann mig på ludvika station 07.50 men då hade jag varit upp till lägenheten och lämnat alla grejerna. Det öste ned snö och det blåste omkring på vägen så man inte såg någonting. Inget helljus kunde man ha på några långa stunder, och med halvljuset såg man inte långa biten.. Det var lite jobbigt..

När jag skulle svänga ut på stora vägen mot Ludvika utanför Kopparberg så var det någon som hade fått sig en åktur, en minibuss låg på taket nere i en slänt och har kört rakt över refug och andra sidan vägen, det såg otrevligt ut. Då vart lite lite skakis om det verkligen är så halt.. men han åkte nog inte i 50-60km/h som jag..

Sen mötte jag en ambulans med blåljus och så ringde telefonen och det var mammi som ville försäkra sig om att det inte var jag som var med i någon olycka eftersom de pratade om det på radion..


Hel kom jag iallafall till Ludvika och nu står Corris utanför huset på parkeringen och glänser.

Jag längtar till julen så mycket så jag tror nog att jag tjuvstartar att sätta upp julgardiner nu i kväll redan. Fram med adventsljusstake med, inget att spara på, tänder den inte förrens på torsdag=) Längtar även tills mina partyLite ljus kommer också, luktar såå himla gott. Kanel och lagerbär i ett bauta glas, julmys.

Nu ska jag äta laggens pannkaka och sedan läsa ut det jätte roliga boken "Den vita massajens dotter"


Vi ses någonstans

Puss&kram


Tänker på dig min älskling