somina tua sequere tu sola finem decernis omne fieri potest

onsdag 8 juni 2011

sommar, iphone och kärlek

lovet är nära. har slipat ihop det sista på hemtentan med ett stort frågetecken om jag ens gjort rätt? inte det lättaste att få ner etik i ord. hoppas det går bra! den ska hur som helst va inne på fredag klockan 12, så jag har lite tid på mig att fin justera och kolla över alla referenser :)

vaknade av jordens åsksmäll imorse så jag trodde själva fan stod i rummet, blev så fruktansvärt rädd, buu! och ingen Patrik brevid mig heller, han hade pallrat sig till jobbet. Konstigt det där, jag går upp lite senare än han, och det slår aldrig fel. Varje morgon dras jag mot hans sida av sängen och blir lika besviken varje gång att han inte ligger där.

Det här är förövrigt sista veckan för mig i Karlstad innan jobbet i Hällefors börjar. Är ledig nästa vecka men kan gärna tänka mig att jobba, så mycket som det bara går! umgås med lite vänner som va längesen. Sen är det ordinare jobbbvecka v. 25, bara tre dagar, midsommar och veckan därpå sticker jag och hjärtat på semester! bara vi två, helt underbart ska det bli!

Hör och häpna, har slagit till på en vit Iphone, och jag lääängtar efter den! ligger på ica i hfs o jag e i karlstad. Bu!



Nu ska jag mysa ner mig i soffan med en bra film :)