somina tua sequere tu sola finem decernis omne fieri potest

tisdag 26 april 2011

Här existerar inget påsklov

men tillvaron känns ganska lugn endå. varför ha ett halv jobbigt tempo i två veckor? när man kan ha ett flängigt tempo en vecka och lungt den andra.. härligt tycker jag! Elin&jag har jobbat på riktigt bra!

Undra om den är helgens intag av dryck som gör mig svintrött? ska nog ta en liten powernap, men det brukar sluta i djupsömn..

fick mig en riktig övertygesle nyss när jag stack ut näsan i trapphuset, eller jag rättare sagt gick igenom husets trappa. Det va de mest vidrigaste jag har känt, jag vet inte hur den doften, odöööören, stanken ska kunna beskrivas med ord. det första jag tänkte på va lik. men stanken av lik har jag inte känt tidigare men det lukta definitivt inte smultornland! Kärringen har flyttat ut, och det är total renovering i hela lägenheten, luktar så fruktansvärt så arbetarna lär ha dörren öppen, har även sett skymten av andningsmask, kanske pga. av all stark färg men jag ger mig fan på att de är stanken som kräver mask! UUUÄ!
Ja, det här va brutalt, Patrik hade rätt!

nog om alla otäcka odörer, är så sjukt sugen på att lägga mig i soffan, slå på en bra film och bara mysa resan av dagen.. men infusioner & dropp väntar på mig. stod till och med i horoskopet att något grumar mig, ja och jag måste följa mina plikter, så det är väl bara att sätta igång! fyfan vad det ska firas om jag sätter denna tenta! var så säker..

har besökt karlstads universitet idag också, åkte med älsko till syrran imorse och gick med henne dit o kolla upp tentasalen tills på torsdag! trivsamt universitet, där ska jag nog kunna trivas :)

Nix, nu blire till o skala plugg, tänkte jag skulle fixa iordning hemma gjorda pommes och sen blire torsk/lax brukare till middag, gillas !

ooooch lite läkemedelsräkning..

pusspåersötnosar