somina tua sequere tu sola finem decernis omne fieri potest

onsdag 9 juni 2010

en stor

eloge till vägverkskillarna på sävsjönvägen. Vilket fantastiskt jobb ni utfört, NOT.. ska man behöva ha en fet jävla jeep eller pansarvagn för att ta sig fram, nej nu blir jag sur! och just nu vill jag inte bo där jag bor, vill bo själv, saknar ludvika!

onsdag

skrev till och med som anteckning på min nya computer, för att jag inte skulle glömma det.. hinner inte med att leva, känns inte som att man lever, hinner inte med det här stillsamma och lugna njutandet av livet, det är full fart i 180 hela dagarna.. längtar efter en stekande varm soligdag på flotten, på vattnet i sävsjön, den dag bör inte vara långt borta..

Tog mig en sväng till Filipstad för att inhandla lite uppladdningsdryck och sportdryck, Här ska det drickas så det står härliga till! Gött mos! är otroligt laddad för tjejvättern, ska bli intressant och spännande och framförallt en utmaning, spännande att testa sina gränser och komma utanför 50 skyltarna och dra till Motala : ) Ska varva ner knoppen med lite fiske i dammtjärn på Fredagkväll och avnjuta en god middag förmodigen pasta och det är inga fel :)
nu ska jag kika lite mer på nya datorn, så man bekantar sig med herren, hoho!

fjärde kvällen av fem är avklarade, nu väntar bara en till och sedan ett femtimmars pass på fredag, sen är det dags!

Pirr!

Loveli