somina tua sequere tu sola finem decernis omne fieri potest

onsdag 19 januari 2011

helt underbart

fick tentaresultatet nu på morgonen för cirkulationssystemet, respirationssystemet, magtarm-kanalen och njurarna. Vi skrev tentan den 20 Dec, har väntat hela julen, hela nyår ända tills i morse. har varit förbannat nervös för att jag tyckte inte att det gick så himla bra när jag skrev. jag kunde svara men då hade vi inte fått reda på en enda skriftlig tenta, om vi ens skriver på det sättet dom vill. rätt nivå, rätt djup, rätt språk, osv..
Meeen det här är glädjens dag och jag fick VG på hela skiten, nu är jag så himla stolt över mig själv så jag drar på glädjevrål lite när som helst!

Har en tenta kvar i anatomi&fysiologi kursen och det är farmakologin imorgon, och den ska jag banne mig sätta också. Har en omtenta på neurologin, inte så konstigt. det svåraste så nu får jag lite och bita i under helgen. meeeen, jag ska sätta den också! Pepp pepp pepp, hepp hepp

Det är just det här som är kicken av att plugga, många tentor och det blir många resultat så man får känna reeeen glädje, iallafall för det mesta!

Nu är det bara att dra på fullt spett inför morgondagen, det här gav mig energi!

Längtar efter min Patrik också, helt underbar!
men Fredag närmar sig!

puss Loveli