somina tua sequere tu sola finem decernis omne fieri potest

torsdag 25 november 2010

JAAAAAAA

vilken grym känsla det här alltså! det känns nästan som att man har återuppstått! Godkänt på första salstentan och jag och tjejerna är på G! YES!
skrek rakt uuuuuuuuuut, av lycka, av glädje, av lättnad! tre hemska veckor men det är bara att vänja sig att rättningen tar tid. Känns helt otrolit att jag fixade det..jag som skummade igenom frågorna och myste, åt lite choklad och tog det allmänt lugnt innan paniken tog fart. Hets skrev och hann precis på sekunden att sätta punkt på sista frågorna innan jag va tvungen att lägga ifrån mig min glödheta penna och ge upp. hann inte få någon överblick om hur mycket poäng jag lyckats knappa ihop, eller om jag svarat på alla frågor. han inte ens känna hur det kändes. bra eller dåligt..
Men det gick vägen och det känns underbart!

Åkte dessutom till Bellevue igår och jag jag dansar på rooooosor.. nu är han på jobbet och jag sitter hemma och jobbar med rörelseapparaten. Vilken GOS!
högteknologisk lägenhet så jag får inte ens på tv:n

Nej nu bli det fortsättning så klockan kan bli fyra så vi kan ta kvällen med middag & lite trevligt torsdagsmys, imorgon bär det hem till H:et igen..

PUSS