somina tua sequere tu sola finem decernis omne fieri potest

fredag 8 april 2011

Fredag, ear cuff och krackiii

vilken kärlek jag känner till det!
Ännu en vecka i karlstad och det är snart dags att styra mot H:et, svängsta, sola med älskling för att sen avnjuta världens godaste rätt i Sävsjön; Grillat! YAMMI, passar så bra när vårkänslorna bara sprudlar om oss. 14 grader i Karlstad klockan sju på kvällen är riktigt gottigt!
Tycker så vansinnigt mycket om våren, man har allting framför sig som man tycker om, sommar, partaj, sol&bad, god mat, rosé åh! jag älskar till fullo!
Mår som allra bäst på våren, lagom varmt ute, man får plocka fram alla fina vårkläder, alt. köpa nya ;) och man bara sprudlar, känsla av att vara överlycklig bara för en årstid, oslagbart! är helt övertygad om att det inte bara är jag som har dom här känslorna på våren! Det är magiskt!

kan inte påstå att jag varit speciellt aktiv idag, kikat på en föreläsning och skrivit ner svaren på frågorna utifrån granskningsmallen bara.. ska börra ögonen i den andra atikeln nu snart tänkte jag, eftersom det nu bara är att vänta på att P ska komma hem från jobbet.. hoppas på lite tidigare eftersom de skulle på guidning på gymmet, blir bra då kan han berätta lite hur det verkar så fixar jag också kort dit, gottigt med massa träningspass och jag älskar Zumba och det finns! hurraaa!

har blivit helt såld på ear cuff, tycker det är helt vansinnigt snyggt, olagligt snyggt, FANTASTISKT! jävlar vad svag jag är för det! har beställt lite delar på sirlig.se så jag ska fixa&trixa lite själv, känns lite roligare, hoppas de ligger i brevinkastet när jag kommer hem, då blir jag glaaaadsåglaadsåglad!
har massor med kedjor som jag kan göra något kreativt av, spännande!
fascineras även av krackileringsnagellack, galet tjusigt! finns på Callej design, billgigt också :) köpte rosa och vitt, pefekt!



Nu ska jag njuta resan av den här dagen, det är ju fredag mina vänner, någon man inte får missa! Fredagsmys i all ära

Ha en underbar kväll alla vänner!