somina tua sequere tu sola finem decernis omne fieri potest

tisdag 14 september 2010

Tisdag & Falun

Hej söta du

Har återvänt till Falun för en campus dag imorgon. Medicinshistoriska museét och seminarium. Ska bli så roligt att träffa alla goa människor, speciellt min basgrupp som jag redan gillar såå mycket, efter en träff. Jag säger då det, det kommer bli oslagbart, sluta i världsklass. Vi behöver varandra, stötta varandra, ha varandra till låns när det liknar faan och man inte kommer ur det. Det är betydelsefullt att vi alla känner så. Det värmer i hhjärtat och förhoppningarna att klara det här blir så mycket högre.

Hitills går det bra, lämnade in första inlämningsuppgiften igår kväll. Blundade och tryckte på skicka, några extra hjärtslag, liten orolighetskänsla att det inte är rätt, men då är det så. inte mer än att man får ändra något. fattas det en punkt, eller om man inte kursiverat texten på titeln på boken i referenslistan så ska detta åtgärdas. Allt ska va korrekt, och det är svårt, men man lär sig, och det är väl det som är underbart ändå!

För överigt tror jag att jag ska spara ut mitt hår lite, längtar efter att kunna sätta upp det i en söt, gullig liten toffs :-) men det blir nog nästa års projekt, kanske att jag hinner till jul :)

v 45 börjar en riktig plöj kurs, Anatomi&fysiologi, har lite kött på benen med tanke på usk utbildningen och det känns skönt. längtar efter att få lära mig mer, hälso- och sjukvårdslagen och socialtjänstlagen som vi arbetar med nu är ju inte ett favorit ämne, men ack så nödvändigt och viktigt inför kommande yrke.
Den dagen vi läser om graviditet och förlossning ska jag njuta, jag längtar redan!

Nu ska jag samla mig och lirka lite med frågorna inför morgondagens seminarium.

Ha en fin Tisdags kväll, för det ska jag ha!
Ciao!