somina tua sequere tu sola finem decernis omne fieri potest

fredag 7 november 2008

Fredag kväll, Äntligen

foto: Sonia Jansson

Ja det är samma känsla varje gång när man passerar sävsjönskylten. Det känns skönt att komma hem äntligen efter en hel veckas hemlängtan. En Glad mollehund och en glad Fredrik väntade glädjande. skönt..
Sen vare bara och knyta på sig skorna och ta en kall promenad, uppskattat efter en veckas mer eller mindre stilla sittande. Känner mig som Balu. smällar man får ta helt enkelt när man har ont i knät så man inte kan träna, morr..


Helgen har bara börjat och jag kan bara säga SKÖÖÖÖÖNT


Just ja, försov mig gjorde jag ocskå imorse, det vart ju inte så lyckat. Linnea hade skickat sms som jag totalt ignorerade, sen ringde Anna så jag tvär vakna och fick se att klockan var typ 08.03 när man igentligen skulle ha gått upp 06.00 inga roliga känslor. Skapligt sinnes förvirrad man blir, de första jag gjorde va att dra upp parsiennerna, precis som att det gällde livet. Gjorde mig iordning och tryckte i mig en tallrik fil och två mackor på stående fot, det kändes hälsosamt. packade in alla saker i bilen, brummade iväg till Smedjebalcen och innefann mig i klassrummet exakt 09.00, jag är själv förvånad.


Nu väntar Idol och mys

Vi ses du och jag!

Puss