somina tua sequere tu sola finem decernis omne fieri potest

söndag 11 juli 2010

ladyswim

Kan väl vara nöjd över slutresultatet igår ändå på tjejsimmet. Kunde dock inte slipa tiden som jag hade sist när jag simmade, det va fullt av kärringar så man fick simma hundsim säkert 300 m! ganska värdelöst, kunde inte ta det där långa drivande simtaget förrens i slutet, och då blev det mer stress istället när man såg att klockan tickade och det va 75 m kvar o de va köner överallt! oooh my! det spelade ingenroll att man stod precis vid strandkanten i starten..några sekunder längre tid, vafan det kan jag väl ta, hade inte direkt legat i och tränat inför detta lopp, simmade två gånger samma vacka i sävsjön, 500 m och 1000 m, Great.
Men nu är även det här gjort och tre fjärdedelar av tjejklassikern 1010 är avklarade, Fyfan vad gött! Tjejlidingö nästa Taggaaaaa!

Åter till min alldeles galna egna lägenhet som blir finare och finare för varje dag!
KÖKET ÄR GRÖNT och det är så sköööönt och så galet snyggt! Tapeten kommer upp imorgon, sen ska det bara målas en gång till i badrummet, finslipas lite i hallen måla i gråfärg uppe i taket och vitfärg runt dörrkarmarna som inte blev tipptopp när jag drog bort maskeringstejpen, surt!

Finns nog inget härligaqre än att få dra bort den där maskeringstejpen, det blir så fint när den är borta och man vet att man är klar, där..iallafall sen är det bara och börja på nästa projekt : ) men nu snart är projekten slut och alla flyttgrejer ska in..Hyller ska upp,tavlor ska upp, väggord ska upp, soffbord och tvbänk ska skruvas ihop, sen så :) badrummet och köket ska skrubbas rejält, måste hitta några tips från rent hus! Älskar det programmet, kan det inte börja igen?

Från det ena till det andra så förstår jag mig verkligen inte på hur gud tänkte när han skapade Adam? eller hur han inte tänkte? det finns ett som är säkert och det är ju att det inte blev som det skulle, med all säkerhet! blir så galet trött, Energisugande!

Nu drar jag på Safura Its my war och plockar med lite flyttsaker, det är höööögtid för det.

Ha en underbart fin söndag tills vi möts av måndag mina vänner!

Loveli