somina tua sequere tu sola finem decernis omne fieri potest

tisdag 15 februari 2011

miss glad och miss stressad

den här kursen har bara dragit förbi som en vind. nästa vecka är det tenta och praktisk eximination och tiden är knapp. alldeles för knapp.

Det är svårt att kombinera sjuksköterska och nykärlek, tro mig det är svårt..men det har gått underbart bra hitills :)

sååå vad är planen Lina? brukar ha flera stycken, tyspiskt kvinnor tänker nog många, planerar gärna allt in i minsta detalj, iallafall för några månader sen, men nu känns huvet som ett ravedisco. kan verkligen inte tänka nu för att det är så fullproppat med saker som måste göras. Idag beundrar jag ALLA som läser samtidigt som de har små barn som kräver sitt också! helt otroligt..

sammanfatta och repitera alla metodövningar, bäddning, övre/nedre hygien, matning, munvård, puls och blodtrycksmätning, kapillärprover och subcutana injektioner.
skulle behöva ha ett stort rosa papper och skriva ner allt på, meeen orkar inte åka ner på stan och leta på någon affär som säljer sånt. det tar för mycket av min dyrbara tid, så det får bli kortare sammanfattning på datorn tror jag. går snabbare än att skriva för hand.

läsa igenom åhörarkopior till basal hygien, basal omvårdnad vid demenssjukdom, gerontologi, nutrition, VIPS dokumentation, döden, basal omvårdnad vid sår, temperatur och andning. Läsa igenom arbetet om mångkulturell omvådnad inför seminariet på torsdag! puuust säger jag nu! Tur att jag har världens västa Elin J som är guldvärd. delar upp och skriver lite var så det inte blir lika tungt och jobbigt.


Roligt blogginlägg va?

Hahahahah Nej inte det minsta, men det är valfritt att läsa ;P

Tack o hej nu ska jag strukturera resten av dagen för nu har jag tappat kontrollen helt, frustrerande är ordet..