somina tua sequere tu sola finem decernis omne fieri potest

onsdag 1 september 2010

Onsdag, härliga onsdag

Tredje dagen i skolan är avklarad och det känns jätte bra hitills. Vi har haft två föreläsningar som har med första uppgiften och kursen att göra. och än känner jag mig ganska stabil. Det är än så länge rättså lungt, men det kanske blir en mer eller mindre virvelvind sen. den som lever får se

Vårdkedjans aktörer och organisation har vi gått igenom idag. lite rörigt men bara att läsa och förstå på egenhand. man vet iallafall i stora drag vad det handlar om och det är skönt. Gillar inte uteslutningsmetoden
Bibloteksinformationen var också väldigt bra. mycket klickande på sidor fram och tillbaka, ut och in men man lär sig och det är det bästa. Än är inte kravet så stort att vi ska kunna det tills imorgon eller helst igår. De är förstående här uppe i Dalarna, and i like it!

Har lunchat med SäfsAnna idag också och det var ju såklart jätte trevligt. Vi har så mycket att tala om så vi kommer in på tusen spår hela tiden och hinner aldrig prata till punkt innan vi drar in på nästa spår. ganska roligt och det skapar härliga skrattkropar i kinderna, haha! Hon är go den bruden. Efter godmat och en kopp te vid en mysig lite brasa stack vi ner på stan för lite shopping och vad tror ni jag hittade? Skor möjligtvis..
Galetvackra Vagabond kilklacksskor, det får kosta vad det kosta vill för dem ska jag ha. äkta skinn vinner i längden, så jag lämnar tillbaka syntetskorna från skohuset som jag blev överlycklig över, haha. Men de här är pricken över i:et eller som grädde på moset som man också kan säga :-)
Har lånat en bok som jag kan börja med lite ikväll för första uppgiften. Den ska dock lämnas tillbaka imorgon så det är nog bäst att göra det.

Imorgon styr vi, jag&corris till Hällefors och min älskade lya, har saaaaaknat den. kvällsmys med tända ljus och gosa ner sig under en filt i min goa soffa.. fast de känslorna kom nu. trivs som fisken i vattnet här hos mina hyresvärdar. Det är mer eller mindre som ett hotell här. frågar man något så svarar de, frågar man om de har något så har dom det, dom erbjuder sig till och med att ge mig saker. en tv, dvd, extra högtalare till datorn, m.m. men endast under min vistelse här ;)
Ska snart börja städa och plocka ihop mitt brötbo i ikeapåsar. Yes!

Kommer sakna sängen och deras fina omtanke!
men var så säker att jag kommer tillbaka ;)

I Helgen väntas det på spännande saker, och kan jag behärska mig? Njeeeeeöööj
jag ska dricka rosé och vara glad i hatten, så långt vet jag!

Massa kramar
Loveli