somina tua sequere tu sola finem decernis omne fieri potest

söndag 1 augusti 2010

Snålheten bedrar visheten

kallar jag hela situationen. Har jobbat fredag,lördag natt. har söndag och måndag kvar. för att sedan påbörja nästa stigning med en kväll på tisdag och sedan är jag på topp efter två nattskift onsdag och torsdag. Helgen vecka 31 är mer än välkommen då. förmodar jag. Drog på mig ett extra skift imorgon natt för att skarapa ihop lite mer timmar. Vaknade 12.30 idag. eller vaknade och vaknade. klockan ringde, hade min kropp själv fått välja hade vi nog slutat på kl. 16 eller iallafall där ikring. Har gått 30 min, sprungit 30 min och styrketränat 30 minuter, så jag känner mig lite utmattad. Var tvungen att ge mig iväg ut när jag vaknade så Baksmällekänslan försvinner, trots man inte druckit en droppe, det är svinterna från nattjobb de.
skulle behöva fixa lite med Csn och läsa på lite grand om det blir aktuellt, men det är ett bestyr för morgondagen eller tisdagen :)

Nu ska jag mysa lite innan jag sticker ner å och jobbar sista natten med en otroligt lättsam och trevlig arbetskamrat, Jessica :)


Loveli