somina tua sequere tu sola finem decernis omne fieri potest

fredag 29 april 2011

energii

jag är full av energiiiiii vännen! jag är så glad över att denna oändliga kurs snart är slut.. tisdag ska jag fira över att vetenskapsteori äntligen förhoppningsvis är slut, utan kompletering.. Gårdagen vad mindre energifull.. tredje läkemedelstentan med ett fel en gång till, precis som de två senaste gångerna. jag vet inte om jag jagar upp mig för att jag skulle bli så vansinnigt jävla sjukt glad om jag fixa den?
deppdeppdepp. Missar infusionstalet på första tentan, missar andra på samma område och nu torska jag på spädningar bara för att det va bakvänd. irriterande.. 9/10 rätt irriterar mig nå så jävulskt brutalt när det är 10/10 som gäller..
Äsch får tänka att jag blir kiiing på läkemedelsräkning sen som min bästa vän Anna sa.. Säker på dropp och spädningar, Jiha!
men det vore sån jäkla lättnad om jag fixa't, inge mer läkmedelsräkning på 2 år.
men men, bara att hoppas på att skolan ger oss en till omtenta i maj, annars får jag traggla i Karlstad. blir lättare då, eftersom tentan besår av två deltentor, då vet man vad man ska fokusera på.. nu är de alla räknesätt! pust, suck och stön!

aja inget att hänga läpp för, det räcker med en dag sen blir det lite go istället!
väntar på att patrik ska komma hem så vi kan åka hem till H:et och gå på fotboll ikväll. Imorgon blir det träff med vännerna, Johanna kommer hem, träffa Karin, Moa&magen och fina syster.. guld!

Nu är det packning som kvarstår! I love ikeapåsen

Puss loveli