somina tua sequere tu sola finem decernis omne fieri potest

tisdag 22 februari 2011

Livet med lite extra krydda

min cayanpeppar är helt klart min älskade Patrik med en liten touch av sött, så jäkla go! Är så lyckligt lottad att jag har träffat en sån genomfin och underbar människa, som ger mig det där lilla extra. hittar sidor och känslor inom mig som jag inte ens trodde fanns. Han får mig att le och må bra av små små ting, som inte ens betydde någonting tidigare, men som har fått en annan betydelse, en bästa vän som jag delar allt med. Helt klart den mest omtänksamma kille jag mött och kommer aldrig möta någon som är som honom, så speciell och betyder så otroligt mycket.
jag vill att vi ska gå hand i hand, hjärtat
jag älskar dig!


åkte till Falun halv sex imorse, klockan ringde 04.15 och en trött fröken slog upp de gröna ensam i dreamzone, tittade mellan lammellerna med en sovande älskling på soffan, som somnat, så söt. Finns inget som är mer underbart än att höra näst intill det första orden som den mest betydelsefulla säger efter en natts sömn, jag älskar dig! blir alldeles varm i hjärtat.
Blev en stressig morgon i vanlig ordning när jag och den blå ska styra mot Dalarna, och givetvis snorhalt väglag och hamnade bakom en plogbil som yrde snö runt sig och åkte i 50km i timmen, drog en och annan ramsa, att han kunde sakta ner eller stanna efter vägkanten, det tog lång tid. han såg mig nog inte ens. bara sitter och tittar på klockan..som tickar
men tillslut så, grattis, efter 15 km!
Suck, men det gick bra kom fram strax efter åtta i tajming med Elin. har övat på lite moment inför den praktiska eximinationen på Torsdag, räknat lite tal och gått igenom gamla tentafrågor inför morgondagens tenta, effektiv dag med andra ord.
Nu kokar potatisen, så det bullrar i hela bygget. tur att jag har en sån fantastisk mamma som gör matlådor till mig, känns som det va väldigt längesen JAG lagade mat eftersom jag har världens bästa svärisar som bjuder på helgmat, VARJE helg, standard och mumsigt! jag klagar inte, och inte Patrik heller tror jag ;P

I helgen har vi, jag och min andra hälft varit på äventyr, i Falun hos SysterElin och hennes karl som fyllde så mycket som 25 år. var taggad för krogrunda, fixa och dona med hår, kläder och smink men hamnade i famnen på Patrik klockan nio med för mycket procent i kroppen. hade bly i kroppen och det har inte riktigt hänt förut, meeen pimplande cider, goa mojito och minttuspel och blev väldigt glad för att pilen kom på mig, med två stadiga supar som jag i efterhand inte skulle ha blivit så förbannat glad över. Men P fick ta hand om mig och det gjorde han riktigt fint, min lilla älskling, som förövrigt blev sjuk på natten, magsjuk och spydda galla och alvedonbrus i mängder, hade frossa o va hängig. Så då var det min tur att pyssla om, hjälpte till med dusch, och lite goa kramar, min krake.. Tur att jag har eller inte har den där speciella genen som gör att calicivirus går rakt genom magslemhinnan på mig, är förbannat nöjd över det kan jag lova. kan inte vara någon hit att spy och skita samtidigt och omvartannat en hel dag eller flera dagar kanske?. skulle grina av rädsla, och få dödstankar. Så det är jag glad över.

För övrigt saknar jag min Fina Anna kvarnström väldigt mycket,

Fixade omtentan i neurologin för att tala om något annat, känns Underbart skönt!

kvällen består av lite läkemedelsräkning(som vanligt), lite läsning inför morgondagen och sen ska jag i min ensamhet krypa ner i bädden med big brother to night, så jäkla sweet!

ha en fin tisdag kväll, alla goa!

puss loveli