somina tua sequere tu sola finem decernis omne fieri potest

fredag 19 november 2010

Rötjut, väl godkänd och överlycklig

Tentan gick galant, hela basgruppen fixa tentan, endast ett poäng från fullpott! så ett väl godkänt blev resultatet. känslan som när en sten faller från bröstet, och man känner sig fri som en fågel, kan lämna det området bakom sig och bara blicka framåt, softa innan lunchen för att sedan hade tänkt bita tag i nervsystemet, både det centrala och perifera, men jag har varit i ett flow hela dagen, lullat runt på kommunhuset och små flinat, fnittrat till och glädjevrålet 10.05 i förmiddags var underbart! har inte gjort ett smack med andra ord! välbehövligt!
Vi är så förbannat bra hela våran grupp, en stor grattiskram till er! och sist men inte minst ElinJ, min planerare! och jag är hennes! det kan inte bli bättre, så jäkla gött att få bekräftelse på det man gör, alla timmar, svordommar, men också glädje och tacksamhet för att man förstår och att man har sådana fina människor runt om sig som stöttar och peppar! Elin är bäst på det. Ett å tre kommer det peppsms och hejarramsor, GILLAS!

har tagit ikvällen i Sävsjön, världens bästa ställe med mys och ett(två, tre...et. al) rödvinsglas! nu är det famimejen Hälja!

Ha en underbar helg alla goa vänner, om jag säger så här, nu är livet på topp!
puss/L