somina tua sequere tu sola finem decernis omne fieri potest

lördag 5 juni 2010

en hektisk tid

har det minst sagt varit fram tills nu, Bal och student har dock inte varit balbrud eller student, men ack så gärna jag har velat.. har betit mig i läppen av avundsjuka, avundsjuka på den otroligt sköna befrielse känslan som infinner sig i kroppen och själen, helt magiskt när man släpps fri att möta framtiden, som man själv får välja! verkligen en milstolpe i livet, därför ett stort grattis till Min söta kusin Viktoria! hurra! Har också fått äran att vara fotograf för både bal och student men min lovely canon! Har beställt en bok om hur man redigerar i photoshop CS4, så jag kan ta liiiiite bättre och liiiite finare pics!känns spännande, för det är så kul och fota!

Till veckan börjar uppladdningen, hello tjejvättern! är verkligen taggadtaggadtaggad och det känns skönt. Ska träna måndag tisdag och då blir det två lite längre lopp..
kanske kommer jag då upp i 45 mil..känns skönt när cyklingen är över, man kan slappna av och slänga sig i sjön och ladda inför tjejsimmet, knyta löparskorna och träna inför tjejlindingö! Man måste ha mål med träning och gärna för min del tväling så man känner den här prestationsångesten, så det verkligen blir lite riv i en..skulle nog inte ställa upp i en tävling när man inte tränat något inför den? få ett diplom och uppmärkelse för något man kanske inte kämpat för..
som sagt ett mål är bra, och jag har ett mål inför lördagens lopp som jag jäklar anamma får slite för att nå, Skam den som ger sig!

Godnatt, nu ska jag sova för att bege mig ut i skogen med alla djurlägers killar&tjejer och givetvis hundarna imorgon! Sweeet

loveli