somina tua sequere tu sola finem decernis omne fieri potest

torsdag 4 november 2010

pepptalk

Befinner mig i Falun, jobbig resa hit trots att jag älskar att köra bil. men idag var jag trött och rutan åkte ner flera gånger för att få in lite frisk luft.
Har ju en helt fantastisk vän, min Anna som kommer med tänkvärda ord och fraser, dag efter dag ord efter ord. Hon pepparpepparpeppar, och får mig att känna mig så jävla bra, hon får mig att känna mig som ett riktigt smultronställe, ungefär som en guldgruva som man inte får passera, hon bara maler på med sina kärleks- och relations tips :Få han att vilja ha dig så jävla mycket att han bara inte kan få nog. det är det enda jag vill. innersta önskan att få dig, få dig att vilja ha mig.
Min älskade vän förblir nog kärlekscoach, för alltid. helt underbar. Hon får mig att drivas framåt och tro, tro och återigen tro på att allting är möjligt. och det är ju verkligen så, ingenting är omöjligt, följ dina drömmar, bara du sätter gränserna.
Det är så jäkla kiing och sant.

härom kvällen tog jag mig tid, lade mig bekvämt i sängen och bara levde i nuet. eller igentligen i det förflutna, läste sms efter sms, log, skrattade, rullade runt, hoppade över några hjärtlag och så swish så vad jag tillbaka på jorden igen. det var en underbar resa, får inte göra om det, då blir jag psykiskt sjuk.

Nu ska jag tagga inför tentan sova gott i natt och ge järnet imorgon! sen ska jag bli salongsberusad på enbart öl imorgon kväll med trevligt sällskap. får se hur det går. har några goda enna hemma, men hade inte huvudet med mig när jag åkte hemifrån så jag glömde slänga i dem i kylen, får sutta in dem i frysen imorgon när jag kommer hem. är ingen öldrickare och ska jag dricka öl då ska den banne mig vara svinkall så det kyler i hela bröstet. då är det gott. ska lära mig :)

lovelii my friends