somina tua sequere tu sola finem decernis omne fieri potest

söndag 6 februari 2011

hejdå söndag hej måndag

En hel helg har gått igen.. att det ska gå så jäkla fort, är väl ett tecken på att vi har roligt tillsammans, jag och Patrik! vi har umgåtts hela förra helgen, hela veckan och hela denna helg, men till veckan blir jag inte värmlänning, då blir jag dalkulla för då väntar tre intensiva dagar i Falun tis-Tors med bara massa praktisk metod, spännande och kul! så det känns bra ändå, men det är tomt, tyst, kallt och ensamt, eko när inte Patrik är här. tycker att det är väldigt jobbigt, men det är smällar man får ta. för att inte tala om fem veckors praktik i dalarna inkl. helgjobb, då kommer jag gå i taket!

på tal om något helt annat är jag fruktansvärt trött på att kroppen ska krångla. morr, hosta hela ledigheten under jul, två veckor, sen influensan förr förra veckan när vi skulle ha praktisk metod i Falun, FANASTISKT med hög feber o jävelstyg,oträck slem& rethosta som inte vill ge sig ÄN, och te råga på allt skulle jag köra hem 17 mil, va så trött när jag kom till köpperberg och bredsjö så jag tänkte att jag lär stanna och blunda, men jag klara mig, känns larvigt o söva på vägkanten 2 mil från målet, men minns inte riktigt vad jag tänkte på när jag tuffa där på vägen Riksväg 63, då blir man rädd, eller iallafall om man heter Lina..har inte varit så dålig sen jag hade kyssjukan eller körtelfeber, allt likna faan, tårarna sprutade, fick pyssla om mig själv och det va inte så mycket att hurra för. aldrig saknat mamma så mycket som då, hur som helst så ville jag inget annat är bli frisk, och när väl den dagen fall in, att jag va frisk skulle jag skratta och vara lycklig har jag lovat Patrik, så nu är det bara att hålla sitt löfte.. aja tillbaka till hostan,så nu har jag så förbannat ont i högers sida revben, så fort man tar ett djupt andetag eller ligger ner på rygg eller sidan. för att inte tala om vad ont det gör när man hostar, fyfan ja nu tycker jag synd om mig själv och det vill jag att ni med ska tycka, hahah. ont i en liten jäkla visdomstand också så jag knappt kan gapa helt, vad perfekt allt är förutom det :) För övrigt är jag hur lycklig som helst, och jag har en riktig skatt till pojk, äsch vi kan kalla det guldgruva!


Skolan går bra, skrev min enda omtenta på nervsystemet i måndags och jag hoppas jag va mer mentalt förberedd den här gången, än sist.. fyndigt. klarade farmakologin(läkemedel) och det är jag glad för så man stärker sig själv lite inför läkemedelsräkningen! har ett grupparbete som ska vara klart på torsdag och våran grupp har inte börjat än, Sweet men allt löser sig, så det ska inte vara några problem, blir hårt arbete imorgon, tisdag och onsdag : )
en termin är iallafall avklarad och det känns riktigt bra o skriva att man går i T2 är T1 :DD

nu ska jag ta en dusch sen vänta på att älsklingen ringer och säger att han planat ut i bingen i karlstad : )

Ha en fantastisk vecka alla goa, för det tänker jag ha i min ensamhet så jäkla gött det går!

Hepphepp