somina tua sequere tu sola finem decernis omne fieri potest

måndag 1 november 2010

mitt inre, min hemlighet

startade dagen med en mindre glädjande händelse. kände mig något trött och förvirrad och visste igentligen inte om det ringde eller om det va alarmet. men det va mamma som ringde 06.51 som berättade att pappa hade ont i hjärtat så hon skulle följa med honom in till akuten i Lindesberg. Panik? tankar? rädsla? hade en vilopuls på 160 och helt plötsligt slog hjätat så sakta så han fick slå sig i bröstet för att det skulle dra igång. vilken otäck känsla, min älskade pappa.. Det cirkulerar tankar när det är så nära och inte så långt borta, vad man ska uppskatta alla man älskar och tycker om. säga det ofta. sånt är vi dåliga på, många av oss. vi har bara varandra till låns och det är det som är så otäckt, skrämmande känsla.

Allt gick bra ändå med Elkonverteringen eftersom det konstaterades att det var förmaksflimmer. känns skönt. en tung sten föll ner och en fjäder upp.

Har haft lite av en svacka idag, finns sådana dagar också och då är just det här, det du läser just nu, helt underbart att få lätta sitt hjärta genom. bara få leva ut sina känslor, tankar, vanföreställningar och framförallt drömmar. krokodiltårarna flöda och det va bara att kura ihop sig för en stund, släppa kontrollen och allt annat runt omkring.
Just nu finns det bara en. jag har bestämt mig, jag vet vart jag står och vad jag vill. aldrig har en storm tagit mig så här
ryckt tag, slitit men än inte blåst omkull, kanske för att jag står ganska stadigt i vad jag känner. samtidigt som man är stark är man innerst inne sårbar. kanske var därför allt kom. som en uppenbarelse. Jag vet inte, mer än att jag älskar känlsan att vara o ett flow, ett overkligt flow, ett drömflow och det enda jag vill är att det ska övergå till verklighet. ren skär verklighet. det finns hopp.
det finns styrka. och mod. jag ger inte upp för jag vet varför jag sitter här.

Jag börjar tröttna på ensamheten på kvällarna, att behöva äta frukosten och kvällsmaten själv, höra sitt eget hjärtslag trots att det är helt underbart. Vill vakna upp brevid någon. någon som säger god morgon och delar med sig av en morgon puss, att uppleva morgon och kvällsmys med någon som verkligen betyder något och någon som man älskar av hela sitt hjärta. känna beröring och uppskattning, ge och ta. ge till en helt fantastisk man och ta av precis samma. någon att dela allt med. få uppleva att ett liv får se den ljusa världen och ha en diamantring på vänster ringfinger.
det är min dröm

Meningen med allt är att det står två tandborstar på tandborsthyllan.

Denna måndag blev jag djup. en förklaring vad jag känner och vad jag längtar efter.

Take care
Loveli