somina tua sequere tu sola finem decernis omne fieri potest

torsdag 22 april 2010

En stor miss

Glömde spela Def Leppard-pour some sugar on me och showa med min dans och bjuda på bukfylla på festen, Körv, fan

My show

Just nu känner jag verkligen hur livet biter tag i mig, som vinden bitar tag i kinderna en kall vinterdag. Jag sjunger som timotej, hjärtat rusar, pulsen slår. Jag känner mig lycklig och glad precis som man ska, även fast jag inte har någon att dela den känslan med. Samhörighet, svåsamhet. Jag tror på tvåsamhet. Sist men absolut inte minst kan jag säga att livet leker, mina vänner, livet leker, stoppa inte leken, vad händer då med livet?

Min första tatuering är gjord och jag är så stolt och lycklig över den. symboliserar min familj, min överlevnad. utan dem skulle jag inte vara jag, inte finnas till. Detta ska finnas med tills mitt hjärta slår sina sista hjärtslag, när pulsen inte längre känns.

Har upplevt livets alla åldrar, är myndig, fått övningsköra, fått körkort, tagit studenten och jag har hunnit komma in på mitt tjugonde år i livet, jag njuter till fullo och jag slog till på en hejdundrande 20-års fest, som varken kunde börjat, pågått eller slutat bättre, återigen ett stort tack till alla som fögyllde kvällen med guld.
Har börjat släppt mer och mer på all stress att man ska vara färdigutbildad, husägare, ha ett välbetalt jobb, och mamma tidigt i livet, helst 23 år. Har iallafall tagit steget att fortsätta läsa till hösten, till sjuksköterska för att sedan forstätta till mitt drömyrke, barnmorska! Jag har ambitioner och drömmar , en platå av en dröm är redan uppfylld. Jag lyser av lycka och värme, det vet jag..

Enjoy this moment, for this moment is your life