somina tua sequere tu sola finem decernis omne fieri potest

fredag 5 februari 2010

en liten uppdatering....

Hej bloggen. Här var det verkligen inte skrivet igår.. man skulle ju kunna säga att jag har haft ett litet blogguppehåll :)

ser att solen tittar fram, härligt efter all snö som dundrat ner.. härligt med vinterdagar med sol, då mår jag bra. har haft en bra morgon, sov ganska länge, ätit god frukost och bara varit, slappat, kikat på tv och dator. ska bege mig ut på ett skidpass i eftermiddag, så jag sitter o samlar kraft för att även orka med Ulrika johanssons Friskis pass och det är tamejtusan inte bara, med tanke på att det är fredag vilket innebär stationer + vanligt medelpass. men det är bara köra tills benen viker sig : )
kortvasan närmar sig med stormsteg,och det ska faktiskt bli skönt när den är över, så man slipper stress och tvång. det har blivit många gånger att man "är tvungen" och det kanske är det som behövs för att komma igång? känner nu att jag är i ganska hyffsad form. Det är klart man vill prestera bra och inte komma imål på 10 timmar. men allt kan hända, och det med ströst risk är ju att föret är kasst som suger kraften ut en, vilket gör att tiden tickar, men man får se det som att det är bra för kroppen och för välbefinnandet och även livskvalitén, för visst fan blir man glad av riktig träning.

Nu ska jag kanske klä på mig någon klädtrasa oh tvätta mig :D

Vi ses
Puss L