somina tua sequere tu sola finem decernis omne fieri potest

onsdag 16 mars 2011

känns bra i hjärtat


att det har lite mindre blod att pumpa runt, för att vara exakt 4,5 dl mindre, som jag hjärterligt ger till någon själ där ute som behöver det bättre än mig.
jag ska banne mig ha en liten stjärna i kanten som krånglar och ger blod på annan ort än där jag är inskriven. journalanteckningar ska faxas, papper ska fyllas i, personal som nästan aldrig haft någon gästgivare etc. KRÅNGEL va ordet, men fick ordning på det till slut. Nu ska det sägas till om att jag vill börja i Karlstad istället, faxas med papper från både Örebro och Borlänge dit, men det är ju så viktigt!
Gör något gott för någon helt random du också!

Dagen har för övrigt gått ganska snabbt, har gått med sköterskan hela dagen, delat dosetter, varit med och gett injektioner, kikat i ett öra, gjort en inbakad fläta på en gumma som blev överlycklig. Munnen gick i ett och hon berättade för mig att för 3-4 veckor sen badade hon i ån här nedanför och vattnet va bara 13 grader varmt. Men hon skulle minsann i endå för att hon älskade att bada. När hon kom upp ur vattnet kände hon i ändan att något inte stod rätt till. Något djur hade bitit henne i röva, Endel är för jävla goa!
ha ha

jag spelade med o fråga om de va gammelgäddan som högg na i röva :)
Nej siddu, det va ett litet liiitet kryp så visa hon med fingrarna och händerna hur litet det va! Goooo

snart bara två veckor kvar av praktiken, hoppas det går fort. har varit uppmärksam på dialekter och borlängemål lär vara den mest slöa dialekt jag hört. Är det inte? Än´tä? går det inte så går det inte, gå´nte så gå´nte, hahahah jag döööör!

Vill ha helg och vitt kallt vin! och så längtar jag efter min Patrik, hur mycket som helst. Bara en dag till sen ses vi, magiskt!

Nu ska jag räkna några läkemedelstal så jag inte tappar stinget, Hepp hepp